Werkwijze Corona Sneltest

Nadat u uw online afspraak heeft ingeboekt voor de sneltest, de bevestigingsmail heeft ontvangen en de IDEAL of creditcard betaling is goedgekeurd, meldt u zich precies op het afgesproken tijdstip op onze locatie aan de Alcoalaan 2F in Drunen. VERGEET UW IDENTITEITSBEWIJS NIET! Wij zien u het liefst gewoon in de auto, maar als het niet anders kan, bent u ook welkom op de fiets of te voet. Volg in ieder geval alle aanwijzingen op, die u van onze medewerkers krijgt. Kom in ieder geval op tijd maar ook niet te vroeg!

U kunt met de auto de Corona testlocatie in Drunen een stuk binnen rijden. Het personeel zal u hierbij begeleiden.

U blijft in de auto zitten met uw raam open en ontvangt uitleg van de zorgmedewerker die de test bij u zal afnemen. U moet ter controle nu uw ID laten zien.

Sneltest: De ervaren zorgprofessional zal met een wattenstaafje uw neus binnengaan. Vervolgens een aantal langzame draaibewegingen maken, totdat er voldoende materiaal is verzameld om een goede analyse te doen. Het wattenstaafje zal nu weer rustig uit uw neus worden gehaald. Het resultaat zal binnen 15 tot 20 minuten aan u worden gemeld via een persoonlijk telefoontje.

Coronatest Heusden kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden of de uitkomst van de test. Testen is altijd een momentopname.