Veel gestelde vragen (FAQ)

Wordt uw vraag over Coronatestheusden in Drunen hieronder niet beantwoord of heeft u een specifieke Corona / Covid-19 teststraat vraag. Mail ons dan op contact@coronatestheusden.nl. We zullen u zo spoedig mogelijk duidelijkheid geven.

Wie neemt de Coronatest af?

Onze Corona sneltesten worden afgenomen door zorgprofessionals met ervaring in het afnemen van neusswaps.

Kan ook op locatie op Corona getest worden

Ja, in overleg kan er ook op Corona getest worden op locatie. Voor bijvoorbeeld bedrijven kan dit een prima oplossing zijn. Bedrijven kopen een aantal vouchers en daarmee kan kosteloos online een afspraak gemaakt worden.

Ik ben Positief getest. Wat nu?

Wanneer onze Corona sneltest een positief resultaat geeft, mag u er voor 99% vanuit gaan dat u Corona heeft.

Ga per direct in thuisisolatie. Wij zijn volgens de Wet publieke gezondheid verplicht een melding te doen bij de GGD. Na deze melding zal de GGD contact met u opnemen voor het bron en contact onderzoek.

Ik ben Negatief getest. Wat nu?

Is de Corona sneltest negatief, maar heeft u de komende dagen aanhoudende klachten? Dan dient u nog wel een PCR test af te spreken bij de GGD.

Hoe verloopt de Corona sneltest?

De Corona sneltest van coronatestheusden is hooguit vervelend, maar wel altijd pijnloos! De ervaren zorgprofessional zal met een wattenstaafje uw neus binnengaan en een aantal langzame draaibewegingen maken. Dit totdat er voldoende materiaal is verzameld om een goede analyse te doen. Het wattenstaafje zal nu rustig weer uit uw neus worden gehaald.

Hoe ontvang ik de sneltest uitslag?

U ontvangt van CoronaTestHeusden een sms bericht. Hierin kunt u lezen of u positief of negatief getest bent. In dit sms bericht staan geen verdere persoonlijke gegevens.

Wat zijn de kosten van de Coronatestheusden ?

De kosten van de Corona sneltest bij coronatestheusden zijn € 59,- en u kunt deze via een IDEAL betaling voldoen in het online booking proces.

Ook voor bedrijven geldt ditzelfde tarief. Natuurlijk kan dit bij het afnemen van een groot aantal sneltesten bij coronatestheusden aangepast worden.