Corona Test

Boek hieronder eenvoudig onze Corona / Covid-19 Sneltest in Drunen en Heusden. U reserveert een tijdsblok, vult uw gegevens in, u betaalt online en uw Corona test moment staat vast. Onze Corona Snelteststraat vindt u aan de Alcoalaan 2F in Drunen. Volg de instructies op van onze zorgmedewerkers ter plaatse. Vergeet uw identiteitsbewijs niet mee te nemen naar onze Coronateststraat.

U kunt bij ons ook terecht voor een PCR test met reiscertificaat, ook op zaterdag en zondag! Ons advies is om minimaal 24 uur voor uw reis de test af te laten nemen. Doorgaans heeft u de uitslag en het certificaat binnen 12 uur in uw mailbox. (dit is mede afhankelijk van het tijdstip van afname, plan dit dus niet te strak)

Hier kunnen uw medewerkers eenvoudig en snel een Corona testboeking doen. Dit kan 7 dagen in de week.

Laden...

De reiziger blijft altijd zelf verantwoordelijk om op de hoogte te zijn van de regels m.b.t. Covid-19 en het reizen tussen de plaats van bestemming en herkomst. Coronatest Heusden kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade doordat test uitslagen door het laboratorium te laat worden ontvangen. Coronatest Heusden kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden of de uitkomst van de test.
Het testen is altijd een momentopname!