Bedrijven

U wilt uw werknemers graag gezond aan het werk? Dat kan. En veilig!
Nu het testen van werknemers door het Ministerie van Volksgezondheid wordt vergoed, is het testen voor zowel u als werkgever als uw werknemer gratis!
Door het laten testen wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot én uitval door ziekte en quarantaine verminderd!
Aanmelden is heel eenvoudig; Ga naar deze website en registreer de onderneming  via de button werkgevers. U ontvangt na een minuut of 8 uw bedrijfscode via email. Daarna bezoek je opnieuw de homepage en klik je op de button werknemers. Vul de bedrijfscode in en boek een test op locatie Drunen. Laat hier  een bericht achter als er vragen of onduidelijkheden zijn. wij nemen direct contact met u op. Voor spoedgevallen bel: 06-46714772

  • Houd grip op verzuim en test

  • Coronatest op locatie mogelijk

  • Binnen 15 minuten uitslag

  • Bedrijven TESTEN GRATIS


CoronatestHeusden zorgt voor een snelle vakkundige afhandeling van de antigeen(snel)test.

Wij gebruiken de door de overheid gecertificeerde sneltest van Roche. De neusswap wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde zorgmedewerker.
Een positieve uitslag is 99.68% nauwkeurig. Bij een negatieve uitslag is de test 96.5% nauwkeurig.

Waarom CoronatestHeusden?
Wij denken graag met u mee! Voorkom verzuim en test vandaag nog. Corona sneltest Heusden biedt een oplossing om medewerkers snel te kunnen testen. Natuurlijk testen wij ook preventief. Dit kan desgewenst op uw locatie. Onze Corona sneltests bij bedrijven doen we in Drunen, Waalwijk, Heusden, Elshout, Haarsteeg, Genderen, Heesbeen, Hedikhuizen, Vlijmen, Nieuwkuijk en Cromvoirt. Heeft u een bedrijf buiten onze regio dan schakelen wij graag onze partner testlocaties van werknemers-testen.nl in.

Coronatest Heusden kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden of de uitkomst van de test. Testen is altijd een momentopname.